fredag 3 juni 2011

Lokis mamma brännskadad

Loke somnade halv nio ikväll. Ante och tjejerna har varit iväg hos Antes syster och kollat på fotboll. De är inte hemma än så jag har haft en lugn och skön kväll. Som jag har spenderat med att titta på bilder på Loke... Som om det inte räcker med att han i princip sitter fast på mig varje minut han är vaken.

Förresten så har jag bränt mig och det gör ont nu. Jag tänkte att jag skulle föregå med dåligt exempel och visa vad som händer om man inte smörjer sig. Jag lyckades.

1 kommentar:

Tina - Minnas mamma sa...

Jamen visst borde fördelarna med amning lyftas mer! Och amning borde bli mycket mer accepterat, jag fattar inte alls vad som hänt! Plötsligt får man inte längre amma sitt hungriga barn annat än i hemmets skyddade vrå - VA? Löjligt!

Och jag kan också känna att har man mjölk borde man försöka och jag skulle råda mina vänner (om det strulade med deras amning) att försöka, men samtidigt tycker jag att alla har rätt att välja helt själva. Det är ju inte för min skull de ammar :) Man får försöka lita på att alla mammor vill sina barn deras bästa och att alla mammor gör sitt eget bästa för att göra det som är bäst för sina barn (även om det är något annat än vad jag gör).