lördag 24 september 2011

Grundlig bajsinfo

Dags för en uppdatering idag. Loke sitter i mitt knä och pillar i skrivbordslådan. Det är hans nya hobby. Det är trevligt, för man kan sitta vid datorn en stund utan att bli störd.

Jag har börjat träna igen! Det är över ett år sen sist men förr i tiden var jag en flitig besökare på Friskis. Nu har jag skaffat träningskort där, och idag ska jag köpa nya träningsskor. Jag har hunnit gå på två pass, sen blev jag förkyld.

Loke är väldresserad och kan numera bajsa i toaletten. Det snart gått tre veckor och vi har bara haft en bajsblöja. Väldresserad är kanske fel ord. När han var fyra månader började jag sätta honom på toa på morgonen, för då var han alltid nödig. Han fattade grejen, men då var det ganska svårt att få alla hans bajsar i toan eftersom han helammades och i princip läckte bajs(hehe mysigt...). Nu äter han mat och bajsar typ varannan dag, då är det lättare att tajma det. Det är rätt skönt eftersom det nya matbajset är äckligt. Varsågoda för informationen! Jag vet att det är bajs ni vill läsa om. Ska jag skriva om mitt bajs också?

1 kommentar:

Dom kallar henne Tess sa...

OJ va duktigt av Loke, (eller dig mest kanske)! Underlättar ju en hel del och sparar maassor med blöjor.

Jag köpte dressen till Meja på Kappahl. 179:-. Finns även i rosa/rött.