onsdag 2 november 2011

Hårbråk

Asså mitt hår... Jag vill bara ta en sax och klippa av skiten. Det är låååååångt och tjockare än Göran Persson, så det är tungt och gör ont i hårbotten när jag har det uppsatt. Det känns som att allt hår är på väg att slitas loss. Har jag det nedsläppt blir jag bara förbannad för a) det hamnar i ansiktet HELA TIDEN! b) det blåser alltid när jag är ute och då flyger det som en enorm gloria runt mitt huvud, c) Loke älskar att dra i hår. När jag ammar försöker han hela tiden vrida på mitt huvud med handen så att han kan komma åt håret. Han har haft många hangups som kommer och går, men håret består. Framtida fetisch kanske? Snart ska jag klippa mig i alla fall, måste bara hitta en lämplig frisör. Det finns bara en som har lyckats göra mig nöjd men hon är i Ä-holm och det är bara meckigt att åka dit för att klippa sig. Så jag ska på frisörjakt i Halmstad!

Just det, en annan nackdel med håret är att det tar sån tid att tvätta det och jag tycker inte om att duscha. Fast det beror på att jag inte tycker om när håret är blött, för det tar sån tid att torka. Så det är bara negativt att ha långt, tjockt och även lockigt hår.

1 kommentar:

Dom kallar henne Tess sa...

Testa Magda på Hårbyrån! =)

För övrigt måste jag bara erkänna att jag glodde lite avensjukt på ditt hår idag. Det var så långt och fint, i mina ögon iaf! Hehe!